Služby

Proč kupovat kosmetiku v lékárně?

https://www.koberce-breno.cz/luxusni-koberce-kusove t=UTF-8″>

Pokud pečujete pravidelně o svoji pleť, jistě si také pravidelně dokupujete kosmetické výrobky, abyste měli, čím o ni pečovat. Nejspíš vaše kroky obvykle míří do drogérií či parfumérií, případně do obchůdků věnovaných jedné konkrétní značce kosmetiky. Ale věděli jste, že kosmetiku lze sehnat i v lékárnách? V rámci zásobování lékáren probíhá i zásobování kosmetikou. Proč byste si ale měli vybírat kosmetiku zrovna v lékárně?

krém

Máte na výběr hodně cenových variant. V lékárně najdete jak luxusní kosmetiku, kdy jeden výrobek stojí o přes tisíc korun, tak cenově dostupnější, která vás bude stát maximálně pár stovek. V lékárnách najdete i hodně známé značky, jako je Bioderma, Uriage nebo Eucerin. A najdete tu opravdu všechno, krémy, micelární vody, séra, čistící přípravky, odličující přípravky nebo tonika.

Lékárny se soustředí na kosmetiku, která primárně má řešit nějaký problém s vaší pletí. Pokud máte citlivou pleť, která je náchylná vůči leckterým výrobkům a bojíte se už na svou tvář něco dávat, rozhodně si nechte poradit něco v lékárně. Výrobky prodávané v lékárnách obvykle neobsahují žádnou parfumaci nebo výrazně iritující látku. Seženete tu výrobky určené na akné, rosaceu, mastnou pleť, velmi suchou pleť a podobně.

kosmetika

V rámci skin care určitě nezapomínejte na SPF, které byste měli nosit denně, ať svítí přímé slunce, nebo ne. Právě v lékárně najdete širokou nabídku SPF, které jsou určené přímo na obličej, nejen na celé tělo. Dobré je nakoupit si SPF do zásoby přes zimní měsíce, kdy po nich není taková poptávka a máte velkou šanci je sehnat ve slevě.

Pokud si nejste jistí, jaké produkty používat na váš typ pleti, v lékárně vám poradí. Některé lékárny dokonce pravidelně nabízejí akce spojené s derma poradenstvím, kdy vám stanoví přesně váš typ kůže a rovnou doporučí i produkty, které by byly na váš typ vhodné, a to všechno vzhledem k vašemu rozpočtu.